Air Control Wing blev Årets Læreplads 2012

Danske Erhverversskoler kårede i år 2012 en enhed i flyvevåbnet, Air Control Wing i Karup, som Året Læreplads. Konkurrencen var skarp med en enhed i Søværnet og Sygehus i Himmerland, som alle har stor fokus på både faglige udfordringer og at eleverne inddrages i det kollegiale miljø. 

De faglige udfordringer, og et spændende laboratorimiljø, gør efter Andreas Regnar Madsens mening Air Control Wing til en rigtig god læreplads. Han er 18 år og i gang med uddannelsen som it-supporter på erhvervsskolen Mercantec i Vibrog og hans praktiktid foregår i Flyvevåbens-enheden Air Control Wing i Karup. Det er han så glad for, at han indstillede ACW til at blive Årets Læreplads. 

Dankse Erhvervsskoler fremhæver de tre nominerede lærepladser for deres fokus på, at sætte struktur på de faglige udfordringer og samtidig lægge vægt på, at eleverne indgår i det kollegiale og sociale miljø. 

Vinderne 2012

Danske Erhvervsskoler og -Gymnasier – Lederne | Ny Vestergade 17, 2. sal | 1471 København K | Tlf.: 333 77 888 | info@remove-this.deg.dk