Meny Aalborg blev Årets Læreplads 2017

Meny Aalborg blev Årets Læreplads 2017

Meny i Aalborg blev i dag kåret som Årets Læreplads 2017 af Danske Erhvervsskoler og -Gymnasier. Kåringen fandt sted i København, hvor virksomheden fik overrakt diplom og Årets læreplads-statuetten.

Det var 6 gourmetslagter-elever, der i fællesskab havde indstillet deres læreplads. Eleverne tager deres skoleperioder på Tech College.

Danske Erhvervsskoler og -Gymnasier har i sin begrundelse for valget af Meny lagt vægt på, ”at der helt tydeligt lægges meget stor vægt på, at lærlingene får en uddannelse på et højt fagligt niveau og at de også lærer discipliner, som ligger uden for pensum. De har en meget engageret chef, som tager sit uddannelsesansvar meget alvorligt og ved at have så mange elever også skaber et læringsmiljø eleverne imellem.”

Meny var repræsenteret ved slagtermester Thor Bak og lærlingene Martin Nielsen og Karoline Jeppesen, Meny, Desiré Breel, Dagrofa, og Ib Heinrich Christiansen, Tech College.

Meny Aalborg

Au2fix

Grundfos

Danske Erhvervsskoler og -Gymnasier – Lederne | Ny Vestergade 17, 2. sal | 1471 København K | Tlf.: 333 77 888 | info@remove-this.deg.dk