Årets Læreplads blev Belman Productions i Esbjerg

Dankse Erhvervsskoler-Lederne står bag Årets Læreplads og i alt 36 erhvervsskoler havde sendt deres indstilling til bedømmelse. Tre virksomheder var nominerede til Årets Læreplads, og først ved arrangementet i dag blev det afsløret, at Belman var Årets Læreplads. 
Med hæderen følger et litografi til påhængning i virksomheden. 

De to andre var Hevringholm Gods, nomineret af en elev på Jordbrugets UddannelsesCenter Århus, og Post Darnmark A/S, nomineret af en elev på CPH West, Ishøj, som begge blev nr. 2. 

Sædvanæigvis er det en enkelt elev, der indstiller sin læreplads, så det er noget usædvanligt at 6 elever, der alle er tilknyttet den samem kontaktperson, indstiller samtidig. Det skyldes blandt andet, at netop Henning Christensen - kaldet HC, spiller en meget stor rolle for lærlingene. 

De seks elever er: Louis Svarre, Thomas Schau, Stefan Stoltenborg, Ihab Al Jalil og Jakob H. Hansen, som alle er i lære som rustfast klejnsmede hos Belman, som producerer stålkompensatorer og stålbælge.

Belman Productions

Post Danmark A/S

Hevringholm Gods

Danske Erhvervsskoler og -Gymnasier – Lederne | Ny Vestergade 17, 2. sal | 1471 København K | Tlf.: 333 77 888 | info@remove-this.deg.dk