Årets Innovative Læreplads - er det din læreplads?

Over hele landet findes lærepladser, der giver plads til at udvikle elever og lærlinges innovative ideer. Nu kan du indstille din læreplads til at vinde prisen som ”Årets Innovative Læreplads”.

Har du en god læreplads, hvor du får støtte og lov til at prøve kræfter med spændende og innovative projekter? Så har du muligheden for at indstille din arbejdsplads til prisen som Årets Innovative Læreplads.

Fonden for Entreprenørskab har nemlig sammen med Danske Erhvervsskoler og -Gymnasier - Lederne fundet på en ny pris, som også er støttet af Nordea-fonden.

Alle elever, der er i lære, uanset branche og fag kan deltage. Mere end 100 uddannelser deltager om at indstille den mest innovative arbejdsplads!

Årets Innovative Læreplads er en hyldest til den innovationskraft, der findes hos elever og lærlinge på de danske erhvervsuddannelser. Med jer og jeres lærepladser skaber erhvervsuddannelserne gode karrieremuligheder. Grib chancen og fortæl om det!

Skal din læreplads vinde?
Årets Innovative Læreplads er en pris, der bliver givet til en arbejdsgiver, der i løbet af året har støttet sin elev/lærling i at gennemføre et innovativt projekt. Samtidig hyldes eleven/lærlingen, der har gennemført projektet og den skole, der har givet eleven/lærlingen mulighed for at opnå sine innovative evner.

Alle virksomheder og organisationer, der har elever i lære, kan blive indstillet. Det er dig, der er elev eller lærling, der kan indstille din arbejdsplads.

Sådan indstiller du din læreplads
Din læreplads ved ikke noget om indstillingen, kun din skole modtager din indstilling. Det er også skolen som tager stilling til, hvilke lærepladser der skal nomineres til Årets Innovative Læreplads.

Når du indstiller din læreplads, så viser du, at du kan arbejde innovativt, og at din arbejdsgiver har været god til at hjælpe dig med dine innovationstanker.

Hvis I bliver blandt de bedste lokalt, sørger din skole for, at din indstilling går videre til den nationale indstillingskomité. Årets Innovative Læreplads kåres den 2. november 2021.

Du indstiller din arbejdsplads her
 

 

 

 

Fonden for Entreprenørskab er det centrale nationale videncenter og omdrejningspunkt for udvikling af entreprenørskab i undervisningen på alle uddannelsesniveauer.

Danske Erhvervsskoler og -Gymnasier – Lederne | Ny Vestergade 17, 2. sal | 1471 København K | Tlf.: 333 77 888 | info@remove-this.deg.dk