Blindecenter Bredegaard får en anden plads til Årets Læreplads 2021

Kender du årets bedste læreplads?

Nyhed

Fra i dag kan elever og lærlinge i hele landet indstille deres læreplads til priserne 'Årets Læreplads' og 'Årets Innovative Læreplads' 2022.

Virksomheder, der uddanner den næste generation af dygtige faglærte, fortjener et klap på skulderen. I hele landet giver gode kollegaer viden og faglighed videre til lærlinge og elever, der har brug for en god start på arbejdslivet. De virksomheder fortjener en hyldest. Derfor bliver priserne 'Årets Læreplads' og 'Årets Innovative Læreplads' igen i år uddelt til virksomheder, der gør en god indsats for at uddanne elever og lærlinge.

Sidste år var det FynBus, der løb med prisen som Årets Læreplads, og Grundfos kunne glæde sig over titlen som Årets Innovative Læreplads. Nu er det igen tid til at få nye historier om virksomhedernes arbejde for at sikre fantastiske forløb for lærlinge og elever frem i lyset. 

Årets Læreplads er en pris, der gives til en virksomhed, der tager godt vare på deres elever og lærlinge, og giver dem et solidt fundament for deres videre færden i arbejdslivet. 

Prisen Årets Innovative Læreplads hædrer de virksomheder og organisationer, der kan katalysere innovationskompetencerne hos deres lærlinge og elever.

Hvis du er elev eller lærling og er rigtig glad for din arbejdsplads, kan du indstille den til den ene eller begge priser, så de kan få det skulderklap, de fortjener. Fristen for at indstille er den 24. september. Lærepladser indstilles på aaretslaereplads.dk.

Vinderne af 'Årets Læreplads 2022' og 'Årets Innovative Læreplads 2022' kåres den 2. november 2022. Priserne uddeles i samarbejde med Fonden for Entreprenørskab.