Sådan gør I

Eleverne indstiller deres lærepladser til deres hovedskole mellem den 1. august og 1. oktober. Efter denne periode er det op til jer, at beslutte hvilken læreplads, der skal nomineres til Årets Læreplads. Dette gøres efter følgende kriterier:

Fagligt: Hvad har lærlingen/eleven lært?

Kollegialt: Hvordan har lærlingen/elvens forhold været til de andre medarbejdere/kollegaer? Bliver de inddraget i de sociale begivenheder på arbejdspladsen, spiser de frokost sammen mv.?

Ledelse/vejledning: Hvordan sikrer arbejdspladsen, at lærlingen/eleven lærer, hvad de skal? Ligger der en detaljeret plan fra starten eller klares det undervejs?

Socialt: Har lærlingen/eleven haft særlige udfordringer i forhold til at finde en praktikplads – familiemæssige, personlige problemer – og hvordan har arbejdspladsen forholdt sig til det?

Det praktiske 

I kan downloade informationsmateriale, logoer og skabelon til plakat og skolediplom via disse links:

Al kontakt til skolerne foregår via den mailadresse, som skolerne har opgivet til os. Har I ikke angivet en mail til os, vil kontakten foregå via skolens hovedmail. Det er også denne mail, i kan benytte til at logge ind her på siden.

Seneste nyt fra Årets Læreplads

Citat fra indstilling til Årets Læreplads

Jeg er så stolt af at han er min læremester, for ikke bare i stalden, kan han lære mig noget, men også om hvad livet kan byde på af forhindringer

Danske Erhvervsskoler og -Gymnasier – Lederne | Ny Vestergade 17, 2. sal | 1471 København K | Tlf.: 333 77 888 | info@remove-this.deg.dk